POMLADANSKI MITING MLADI UPI

Deli objavo

Share on facebook
Share on twitter
Share on email

Domžale  3.4.2016

 

AD Domžale je organiziral prvi pomladanski miting Mladi upi. Radovljiški atleti so se ga udeležili v velikem številu, pravzaprav nas je bilo za en avtobus.

 

Naši tekmovalci so razveselili s številnimi dobrimi rezultati in uvrstitvami. Navedli bomo samo zmagovalce. Pri mladincih je na 100 m s časom 12,22 zmagal Matic Silič. Pri mladinkah je v teku na 100 m zmagal Trina Praprotnik Malej, ure so se ustavile pri 13,06 , prav tako je s skokom 5,37m  zmagala v skoku v daljino.

V kategoriji pionirk U16 je v skoku v daljino zmagala Lea Holc, njen rezultat je 5,14.

V kategoriji pionirjev do 14 let je v skoku v daljino slavil Miha Klofutar, njegov zmagovalni skok je bil dolg 5,15. Pri pionirkah do 14 let je v metu vortexa z metom 42, 31 zmagala Pia Zalokar.

V kategoriji do 12 let je v metu vortexa lepo zmago dosegel Tevž Podlipnik, njegov met je bil dolg 38,24m. V teku na 200 m je zmagal Andraž Bizjak, čas 30,97, Nik Kozelj Tomše pa je zmagal v skoku v daljino, preskočil je 4,27 m.

Tudi v najmlajši starostni kategoriji  to je do 10 let so naši mladi pokazali dobro pripravljenost. V metu vortexa je zmagal Lukas Šolar, v isti disciplini je bila pri deklicah najboljša Tinkara Krnc, v skoku v daljino je zmagal Mark Bizjak. Živa Kovačič pa je postala dvakratna zmagovalka in sicer je zmagala v teku na 60 m in v skoku v daljino.,

 

Vse rezultate si lahko ogledate v priponki, v galeriji pa fotografije.

 

 

Vsem tekmovalcem čestitamo za lepe uvrstitve!

.

Call Now Button Scroll to Top