PRVENSTVO SLOVENIJE ZA ML.MLADINCE/KE in ML.ČLANE/CE

Deli objavo

Share on facebook
Share on twitter
Share on email

Sobota in nedelja sta bila dneva namenjena posamičnem prvenstvu Slovenije za mlajše mladince in mladinke ter mlajše člane in članice, ki so ga vzorno pripravili v Novi Gorici. Prvenstva smo se udeležili tudi Radovljičani in dosegli naslednje rezultate in uvrstitve.

Tinka Turk je pri ml. mladinkah v teku na 400 m zasedla 12. mesto. Pri mladincih je Andraž Bizjak v skoku v daljino zasedel 7. mesto. Tomaž Majer za katerega je bil to krstni nastop na prvenstveni tekmi je v teku na 1.500 m zasedel 13. mesto.

Pri mlajših članicah je Kaja Maltarič v troskoku osvojila 2. mesto. Mlajši član Jakob Mulej je v teku na 1.500 m osvojil 5. mesto.

Drugi dan prvenstva je bil še uspešnejši.  Pri mlajših mladincih je Matic Vidmar v metu kopja  z metom 61,05 m postal Slovenski prvak. Nace Koblar je zasedel 4. mesto.  Pri mlajših članih je Tevž Podlipnik,  prav tako v metu kopja z rezultatom 63,73 m osvojil 2. mesto. Pri mlajših članicah je Barbara Štuhec v skoku v daljino osvojila 3. mesto. Preskočila je 5,68 m.

Call Now Button Scroll to Top