PRVENSTVO SLOVENIJE V DVORANI U16

Deli objavo

Share on facebook
Share on twitter
Share on email

V Mariboru se ji odvil 2. del prvenstva Slovenije za kategorijo U14 in U15. Mlada ekipa se domov vrača s 6 odličji, kar je spodbudna napoved za poletno sezono.

Poglejmo rezultate kategorije U14. V skoku v daljino je z rezultatom 5,13 m, zmagal Lovro Pohar, kar je tudi njegov osebni rekord. Družbo na zmagovalnih stopničkah mu je delal Črt Zorc , ki je osvojil 3. mesto. Črt je bil odličen tudi na ovirah 60 m, kjer je osvojil 3. mesto. Pri dekletih je v skoku v daljino Zala Arnol  osvojila 2. mesto, v teku na 60 m ovire pa je bila 7.

V skoku v daljino je Ines Avsenek  Renko zasedla 13., Neja Jarkovič pa 16. mesto.  V šprintu na 60 m je Meta Mežnarec osvojila 7. mesto. V troskoku je Neja Jarkovič zasedla 6., Lili Vrečko 8. in Ines Avsenek  Renko 9. mesto.

V kategoriji U15 je v troskoku zmagala in osvojila naslov državne prvakinje Nika Dovžan Karahodžić,  Nika se domov vrača še s srebrno kolajno, ki jo je osvojila v skoku v daljino. Pri fantih je Mark Bizjak v skoku v daljino zasedel 6., Maks Jerala pa 10. mesto.

Vsem tekmovalcem čestitamo za dosežene rezultate in osvojene medalje.

Call Now Button Scroll to Top