DVORANSKO PRVENSTVO SLOVENIJE ZA PIONIRJE/KE U14

Deli objavo

Share on facebook
Share on twitter
Share on email

V Ljubljani se je tudi za AK Radovljica uspešno končalo dvoransko prvenstvo za kategorijo U14.  Najuspešnejši je bi Črt Zorc, ki je zmagal v skoku v višino, preskočil je 1.55 m.  Zlato kolajno si je pritekel tudi v teku na 50 m ovire. V skoku v daljino si je Lovro Pohar s skokom 4,82 m priskočil  3. mesto.

Pri dekletih je bila odlična Zala Arnol, z rezultatom 1,45 m je zmagala  v skoku v višino, Julija Slak je zasedla 4. mesto.  V teku na 60 m je prijetno presenetila Meta Mežnarec, s časom 8:29, kar je njen osebni rekord, je osvojila je 2. mesto. V skoku v daljino je Meta Mežnarec osvojila 14., Neja Jarkovič 19. in Lili Vrečko 31. mesto.V troskoku je Neja Jarkovič zasedla 6.mesto.

V letniku 2011 je pri fantih Jaka Kovačič  v skoku v višino prepričljivo osvojil naslov državnega prvaka, na zmagovalnem odru se mu je pridružil Izidor Gmajnar, ki je osvojil 2. mesto.

V letniku 2011 je pri dekletih   Inna Jusufagić v teku na 60 m zasedla 12. mesto. V skoku v daljino je Ema Rekar zasedla 6., Ines Renko Avsenek pa 7. mesto.

Vse nastopajočim čestitamo za dobre rezultate.

Call Now Button Scroll to Top