APS ZA MLAJŠE MLADINKE IN MLADINCE

Deli objavo

Share on facebook
Share on twitter
Share on email

Domžale, 8.-9.5.2016

 

V burnih vremenskih pogojih so v Domžalah izvedli APS za mlajše mladinke in mladince. Zelo dobro so se odrezala dekleta, saj so v ekipnem seštevku pristala na visokem 4. mestu. Uvrstitve naših deklet so bile sledeče: Trina Preprotnik Malej je osvojila 3. mesto v skoku v daljino ter 3. mesto v teku na 200 m.  V hoji na 5.000 m nas je z 2. mestom prijetno presenetila Kaja Rupar. Neja Omanovič je v troskoku doskočila na 3. mesto, Patricia Šolar  je  v metu diska osvojila 3. mesto, v suvanju krogle pa je zasedla 4. mesto. Lara Krnc je v skoku v višino osvojila 4. mesto, v metu kopja pa je bila sedma. V teku na 400 m je Nika Ponikvar zasedla 5. mesto. Neža Fister je bila v suvanju krogle sedma, v metu diska pa je bila 11. V troskoku je Nina Šimnic osvojila 8, Lea Holc pa 9. mesto. Sara Mohorič je v teku na 300 m ovire na zadnji oviri nesrečno padla, tako da je osvojila 9. mesto, sicer bi bila verjetno med dobitnicami kolajn. Nika Vereš je v teku na 100 m zasedla 22. mesto

Štafeta 4 x 300 m  v postavi Sara Mohorič, Neja Omanovič, Lara Krnc in Tria Praprotnik  je osvojila 4. mesto, štafeta 4 x 100 m v postavi Nika Vereš, Nina Šimnic, Meta Grilc in Lea Holc pa 11. mesto.

 

Pri fantih je bil odličen Matic Silič, ki je z osebnim rekordom  193 cm v skoku v višino osvojil 2. mesto, v troskoku pa je pristal na 5. mestu.  Leo Bozovičar je v metu diska osvojil 5. mesto, v suvanju krogle pa je bil 8.  Žan Baškovč je v suvanju krogle in metu diska osvojil 6. mesto.  Franko Aiden je v teku na 100 m osvojil 21. mesto. V ekipni razvrstitvi so fantje osvojili 10 mesto.

 

Ekipi čestitamo za dosežene rezultate in uvrstitve.

 

 

 

Call Now Button Scroll to Top