ODLIČNI REZULTATI NA PRVENSTVU SLOVENIJE ZA MLAJŠE MLADINKE/CE IN MLAJŠE ČLANICE

Deli objavo

Share on facebook
Share on twitter
Share on email

Ljubljana, 2.-3.6. 2018

 

AD MASS je bil organizator prvenstva Slovenije za mlajše mladinke in mladince ter mlajše članice in člane. Poglejmo rezultate v kategoriji mlajši mladinci/ke:

Pri mlajših mladincih je v skoku v daljino Rok Makuc s skokom 6,81 m zanesljivo osvojil 1. mesto. Meta Grilc je v metu kopja z metom  40, 24 m, kar je njen osebni rekord, osvojila 2. mesto, na 4. mesto pa se je uvrstila Pia Zalokar. V skoku v daljino je bila odlična tudi Barbara Štuhec, osvojila je 2. mesto. V troskoku je zelo dobro skakal tudi Miha Klofutar s preskočenimi 13,43 m je osvojil 2. mesto, V skoku v višino pa je zasedel 7. mesto. Med dekleti je Nina Šimnic v troskoku zasedla 4. mesto.

Lea Holc je v krstnem nastopu v teku na 1.500 m pritekla 3. mesto, v teku na 800 pa je prav tako osvojila 3. mesto. V isti disciplini je Eva Pačnik zasedla 13. mesto.

Neža Fister je v suvanju krogle zasedla 4. mesto. V metu diska je Ažbe Horvatinovič zasedel 4., Žiga Jenko 8. in Žan Hafner 9. mesto.

V teku na 100 m je dobro tekla tudi Nika Vereš, ki si je z 8. časom priborila veliki finale.

 

Meta Grilc, Barbara Štuhec in Lea Holc so si priborile nastop v reprezentanci, ki bo nastopila na tradicionalnem četveroboju Češka, Slovaška, Madžarska in Slovenije, ki bo letos potekal na Ptuju.

 

Pri mlajših članicah je Lara Krnc z osebnim rekordom v skoku 6,04 osvojila 1. mesto, na stopničkah pa ji je delala družbo Neja Omanovič, ki je osvojila 3. mesto, Neja je nato še v troskoku osvojila 4. mesto.

Matic Silič je v višino preskočil 2,00 m in postal presenetljivi zmagovalec, v troskoku pa je preskočil magično mejo 15 h m, s skokom 15,02 je osvojil 2. mesto.

 

Vsem nastopajočim čestitamo za dosežene rezultate.

 

Call Now Button Scroll to Top