SANJSKI ZAKLJUČEK ATLETSKE SEZONE

Deli objavo

Share on facebook
Share on twitter
Share on email

DEKLETA  VSEEKIPNE PRVAKINJE APS V MNOGOBOJIH

 

Atletski pokal Slovenije v mnogobojih za vse kategorije velja za zadnje večje atletsko tekmovanje sezone. Radovljiške atletinje in atleti so ob koncu prikazali vrhunsko formo, saj so po tekočem traku popravljali svoje osebne rekorde. V kategoriji deklet U14  je zmagala Lara Krnc. Njeni rezultati so zgovorni; tek na 60 m 8,19 s., met vortexa 47,52 m, skok v daljino 5,19 m, tek na 600 m 1:44,71. Drugo mesto je zasedla klubska kolegica Trina Praprotnik Malej, nehvaležno četrto mesto pa Sara Mohorič, ki je bronasto kolajno izgubila za vsega 12 točk. 5. mesto je zasedla Neja Omanovič,13. je Jera Bohinc, 14. Lana Vauhnik, 18. Maša Kofol, na 28. mestu pa je Kjara Potočnik.  Zaradi poškodbe je po drugi disciplini odstopila Lara Peterlin.

Dekleta so premočno osvojile ekipno zmago.

 

Med fanti U14 je Aljaž Gašperin zasedel odlično 3. mesto.

 

V kategoriji deklet U12 je zmago slavila Maja Šlibar, ki se po poškodbi počasi vrača v dobro formo. Njeni rezultati; tek na 60 m 8,82 s., met vortexa 36,00 m, skok v daljino 4,57 m,  tek na 300 m 46,24.

Prijetno presenečenje je pripravila Lea Holc, ki je osvojila 2. mesto, Urška Baloh pa je osvojila 6. mesto.

Tudi v tej kategoriji so dekleta postale ekipne prvakinje.

 

V skupnem točkovanju so mlade Radovljičanke premočno slavile zmago in v ženski kategoriji postale vseekipne zmagovalke APS.

Vsem nastopajočim čestitamo!

Call Now Button Scroll to Top