TRADICIONALNI MEDNARODNI MITING IN MEMORIAL MARJANE LUŽAR KOBELENSKI

Deli objavo

Share on facebook
Share on twitter
Share on email

Radovljica, 12.5.2019

 

Organizatorju tradicionalnega mednarodnega mitinga in memoriala Marjane Lužar Kobelenski, tokrat vreme ni šlo na roko. Roko na srce, lahko bi bilo še slabše, saj je prenehalo deževati šele v jutranjih urah. Kljub temu pa je organizacija tekla odlično, tu se moramo zahvaliti tehnični ekipi pod vodstvom Romana Podlipnika in sodniški ekipi, ki jo je vodil Goran Modrič. Čeprav je bila udeležba nekoliko slabša, pa so na mitingu  sodelovali atleti in atletinje iz večine slovenskih klubov ter iz Avstrije, Hrvaške Srbije in Rusije.

Doseženih je bilo vrsto dobrih rezultatov. Jure Grkman,  je na 200 m s časom 21,29 dosegel normo za Evropsko prvenstvo ml. članov. Med našimi tekmovalci sta bila po rezultatu najboljša Matic Silič, ki je v troskoku s skokom 14, 69 m, med mladinkami pa Neja Omanovič, ki je prav tako zmagala v troskoku s preskočenimi 12,02 m.

V teku na 400 m ovire, ki je memorialna disciplina v spomin naše trenerke Marjane Lužar Kobelenski je drugič zapored slavila Agata Zupin, ki je iz rok mame Nade Lužar in sina Luka prejela prehodni pokal.

Agata Zupin je iz rok Mame Nade Lužar in sina Luka prejela pokal za zmago v memorialnem teku na 400 m ovire

 

Rezultati v priponki

Call Now Button Scroll to Top