POSAMIČNO PRVENSTVO SLOVENIJE V DVORANI U12

Deli objavo

Share on facebook
Share on twitter
Share on email

Slovenska Bistrica, 11.1.2020

Atletsko tekmovalno sezono v dvorani so odprli najmlajši tekmovalci v kategoriji do 12 let in sicer posamezno za letnik 2009 in l. 2010. Naše mlade atlete in atletinje je potrebno pohvaliti saj so prikazali dobro pripravljenost, ki so jo nadgradili z lepim izkupičkom kolajn.

V letniku 2009 so  bili najboljši oz. so osvojili medalje:

V teku na 50 m je Mark Bizjak prepričljivo osvojil naslov slovenskega prvaka. Maks Jerala je v skoku v daljino prepričljivo osvojil 1. mesto. Mešana štafeta 6 x 50 m v postavi Umek Varjačič Neža,  Čatić Lana, Štefelin Jaka, Pirih Izza, Jerala Maks,  Bizjak Mark je osvojila 4. mesto. Jaka Štefelin je bil v teku na 400 m 7.

Pri dekletih je Neža Umek Varjačič osvojila naslov slovenske prvakinje, Iza Pirih je bila 5., Lana Čatič pa 9.

V letniku 2010 je v teku na 50 m Nik Zabret za stotinko zaostal za bronasto medaljo, vendar je tudi 4. mesto zelo lep dosežek. Jaš Rovanšek pa je v skoku v daljino tudi za vsega 1 cm zaostal za zlato medaljo, preskočil je 3,59 m in osvojil odlično 2. mesto. Dobro je skakal tudi Lovro Pohar, ki je osvojil 4. mesto, tudi njemu je zmanjkalo vsega 4 cm do 3. mesta.

Pri dekletih sta bile izvrstne Neja Jarkovič, ki je v teku na 50 m osvojila 1. mesto, Nuša Avsenek pa 2. mesto. V skoku v daljino je Zala Arnol osvojila 6., Neca Cenček pa 12. mesto. Mešana štafeta 6 x 40 m v postavi Zabret Nik, Pohar Lovro,  Avsenek Nuša,  Rovanšek Jaš,  Arnol Zala, Jarkovič Neja pa je osvojila  2. mesto.

 

Vsem nastopajočim čestitamo za dosežene rezultate.

Call Now Button Scroll to Top