ATLETSKI MITING MEMORIAL MARJANE LUŽAR KOBELENSKI V TEKU NA 400 M OVIRE “RADOVLJICA 2022”

Deli objavo

Share on facebook
Share on twitter
Share on email

Radovljica, 23.4.2022

AK Radovljica je odlično izpeljal tradicionalni spomladanski atletski miting memorial Marjane Lužar Kobelenski ” Radovljica 2022″. Nekaj dobrih  rezultatov so dosegli tudi Radovljiški atleti. V kategoriji pionirke U14  je v skoku v daljino zmagala Nika Dovžan Karahodžić, v teku na 100 m pa je osvojila 2. mesto. Meta Mežnarec je v teku na 300 m osvojila 2. mesto. V skoku v višino so trojno zmago dosegle domače atletinje, 1. mesto je osvojila Ivana Berce, 2. Zala Arnol in 3. Lora Struna.

V kategoriji pionirji U14 so Radovljičani prav tako zasedli prva tri mesta. Najboljši  in 1. mesto je osvojil Mark Bizjak, 2. Maks JERALA  IN 3. Jaka Štefelin. V skoku v višino je  1. mesto  osvojil Patrik Tolar, 3.mesto pa Črt Zorc.V teku na 100 m je zmago slavil Mark Bizjak.

V kategoriji pionirke U16 je Živa Kovačič v skoku v višino osvojila 1. mesto. Katarina Rogač je v teku na 100 m osvojila 2. mesto, 2 je bila tudi v troskoku, v isti disciplini je Ana Rogač osvojila 3. mesto.V suvanju krogle je Nika Humerca osvojila 1., Katja Zajc pa 2. mesto.  Pri pionirjih U16 je v teku na 300 m Matevž Kavčič osvojil 2. mesto. V metu kopja je Nace Koblar osvojil 3.mesto. V skoku v višino je 1. mesto osvojil Lovro Valter, 2. mesto pa Ažbe Smolnikar.

Pri ml. mladinkah je v teku na 200 m zmagala Suzi Grilc, 3. mesto je osvojila Sara Avsenek Renko. V skoku v višino je Manca Papler osvojila 1. , Suzi Grilc pa 2. mesto. Pri ml. mladincih je Andraž Bizjak v skoku v daljino osvojil 1. mesto.   V metu kopja je Gaber Brajni osvojil 1. Tomy Legat pa 3. mesto.

Pri članicah  je v troskoku trojna zmaga ostala doma, 1. mesto je osvojila Neja Omanović, 2. Eva Pačnik, 3. pa Amadeja Lavtežar. V skoku v daljino je 1. mesto osvojila Barbara Štuhec. V kategoriji člani je v skoku v daljino zmagal Rok Makuc, v teku na 200 m pa je zmago osvojil Nik Kozel Tomše.

V memorialni disciplini teka na 400 m ovire je zmagala Ema Rodman iz AK Gorica, 2. mesto je osvojila  Lina Rotar Paušič , 3. pa Ana Gimpelj, obe iz Ljubljanskega Kronosa.

Call Now Button Scroll to Top