PRVENSTVO SLOVENIJE V MNOGOBOJU ZA U12 in U14 -PIONIRJI IN PIONIRKE U12 VSEEKIPNI PRVAKI

Deli objavo

Share on facebook
Share on twitter
Share on email

PRVENSTVO SLOVENIJE V MNOGOBOJU

PIONIRJI IN PIONIRKE U12 VSEEKIPNI SLOVENSKI PRVAKI

V soboto je Maribor gostil najmlajše atlete v kategoriji U12 v ekipnem in posamičnem mnogoboju.  Ponovno  so nas nadobudni atleti razveselili, postali so vseekipni prvaki Slovenije.

Pri dekletih moramo seveda izpostaviti najboljše, Odlično 2. mesto je osvojila Zala Arnol, na 3. mesto pa se je uvrstila Neja Jarkovič. Na 5. mesto se je uvrstila Zoja Razinger, na 8. Nuša Avsenek, na 13. Lili Vrečko, na 18. Kira Lukinova in na 26 mesto Lisa Rodman. Zala in Neja sta postali tudi ekipni zmagovalki.

Pri fantih je visoko 8. mesto osvojil Jaka Kovačič, ki mu je bil to tudi prvi nastop v mnogoboju. Na 10.  mesto se je uvrstil Jap Rovanšek, na 13, Nik Zabret, na 16. Lovro Pohar, na 29. Emanuel Dyakovski in na 33. mesto Vitan Bertoncelj.

V ekipi je bilo kar nekaj novincev, vsem gre priznanje, saj so se potrudili po svojih najboljših močeh.

Tolmin pa je gostil tekmovalce v kategoriji U14.

Pri fantih je 5. mesto osvojil Ažbe Smolnikar, na 13. mesto se je uvrstil Mark Bizjak, na 18. mesto         Maks Jerala, in na 30. Jaka Štefelin. Ekipno je postava AKR I. ; Ažbe, Mark in Maks osvojila 4. mesto.

Pri dekletih se je najvišje na 7. mesto uvrstila Katarina  Rogač, Nika Dovžan Karahodžić je bila 17., Lina Jarkovič je bila 24., Ana Rogač  pa 42.

Vsem nastopajočim čestitamo za dosežene rezultate.

Call Now Button Scroll to Top