TRI ODLIČJA NA DVORANSKEM PRVENSTVU SLOVENIJE ZA PIONIRJE IN PIONIRKE U16

Na dvoranskem prvenstvu Slovenije za pionirke in pionirje U16  v Ljubljani so mlade atletinje AK Radovljica  prikazali  odlično pripravljenost in osvojili 3 odličja.

Nika Ponikvar se uspešno vrača po poškodbi, v teku na 60 m je v finalu z rezultatom 8,01 osvojila zelo dobro 2. mesto. Trina Praprotnik Malej, prav tako dobitnica srebrne kolajne, je v skoku v daljino skočila izvrstnih 5,53 m. Prijetno je presenetila Neja Omanović, ki je v troskoku z rezultatom 10,62 zasedla 3. mesto. V teku na 60 m je Lara Krnc z osebnim dvoranskim rekordom 8,19 osvojila 5. mesto, v troskoku pa 6. mesto. Uvrstitev je posebno dobra, saj je Lara tekmovala v višji starostni kategoriji. Maja Šlibar je v troskoku zasedla 8. mesto, tudi zanjo velja, da je tekmovala v višji kategoriji.

Zelo solidno je nastopil Andraž Maier, ki je v B finalu teka na 60 m s časom  7, 97  zasedel 6. mesto.

Sara Mohorič, ki je nastopila v teku na 60 m ovire, je bila zaradi prehitrega starta diskvalificirana.

 

V Slovenski Bistrici je potekalo dvoransko prvenstvo Slovenije za pionirke in pionirje U12, na katerem je nastopilo tudi nekaj radovljiških atletov in atletinj.

Julia Arnšek je s skokom 3,90 osvojila 7. mesto. Dobro se je izkazal tudi Žiga Modrič, ki je v skoku v daljino zasedel 10. mesto.  Nastopili sta tudi Pia Holc in Enja Praprotnik Malej.

 

 

Vsem nastopajočim – čestitke!

 

Call Now Button Scroll to Top