PATRICIA ŠOLAR IN KATJA RUS SLOVENSKI PRVAKINJI MED PIONIRKAMI

Deli objavo

Share on facebook
Share on twitter
Share on email

Ravne na Koroškem, 18.-19.4.2014

Ravne na Koroškem je bilo med vikendom prizorišče prvenstva Slovenije za pionirke in pionirje v kategoriji U12 in U14. Nekaj dobrih rezultatov so dosegli tudi mladi radovljiški atleti. Poglejmo uvrstite med osem najboljših.

Kategorija U12: V skoku v višino za pionirke sta kar dve naši atletinji stopili na zmagovalne stopničke. Prijetno je presenetila Katja Rus, ki je osvojila zlato medaljo, Eva Pačnik pa srebrno. V skoku v daljino je Eva Pačnik osvojila 3. mesto, Ana Vajs pa bila 6. V teku na 600 m je z zelo zrelim tekom 3. mesto osvojil Tjaš Peterlin,v finalu teka na 60 m pa je prav tako zasedel visoko 4. mesto. Fantje v postavi Matevž Šimnic, Aleksej Špiler, Nik Kozel Tomše in Tjaš Peterlin so v štafeti 4 X 200 m osvojili 4. mesto. V štafeti 4 X 200 m je ekipa v postavi Ana Vajs, Neža Čebašek, Eva Pačnik in Katja Rus osvojila 6. mesto.

Kategorija U14: V suvanju krogle je Patricia Šolar osvojila 1. mesto, Neža Fister pa je zasedla 6. mesto. V metu vortexa je Patricia Šolar zasedla 3. mesto. V skoku v višino je Miha Klofutar za las zgrešil medaljo, osvojil je 4. mesto. Rok Makuc je v teku na 200 m osvojil 8. mesto. Nina Šimnic je v skoku v daljino zasedla 7. mesto. V štafeti 4 X 200 m je ekipa v postavi Pia Holc, Neža Fister, Enja Praprotnik Malej in Meta Grilc zasedla 8. mesto.

Uradni rezultati.

Vsem nastopajočim čestitamo za rezultate.

 

Scroll to Top