TRINA PRAPROTNIK MALEJ DO NORME ZA EVROPSKO MLADINSKO PRVENSTVO

Deli objavo

Share on facebook
Share on twitter
Share on email

Od srede do nedelje je bilo na različnih atletskih prizoriščih sila živahno. Na sredinem mitingu v Mariboru je bila Trina Praprotnik Malej prav gotovo najsrečnejša saj je preskočila normo za evropsko prvenstvo  starejših mladincev in mladink. V troskoku je preskočila zahtevano normo 12,50. S tem skokom je zasedla 2. mesto. Njena klubska kolegica Neja Omanovič, ki prav tako lovi normo, je bila samo 4 cm prekratka, skočila je 12, 46 ter zasedla 3. mesto.

 

V petek je bil v Madžarskem Miškolcu tradicionalni četveroboj mladinskih reprezentanc Slovenije, Češke, Slovaške  in Madžarske. V reprezentanci mlajših mladincev in mladink smo imeli Radovljičani 4 zastopnike. Najuspešnejša je bila Lara Krnc, ki je v skoku v daljino osvojila odlično 2. mesto. Neja Omanovič je v troskoku osvojila visoko 3. mesto. Matic Silič je v skoku v višino preskočil 1,92 in osvojil 5. mesto, Žan Baškovč pa je v metu diska osvojil 7. mesto.

 

V Mariboru pa je v soboto in nedeljo potekalo ekipno prvenstvo Slovenije za kategoriji U12 in U14.

Zelo uspešni so bili pionirji U12 saj so osvojili več kot odlično 2. mesto, pionirke pa so osvojile 4. mesto. V kategoriji U14 so fantje osvojili 6. dekleta pa 8. mesto.

 

Vsem nastopajočim čestitamo za dosežene rezultate.

Rezultati

Call Now Button Scroll to Top